jerawat masa hamil

Mohon bantuan pd mommy2 semua.. sy masa pregnant ni muka breakout teruk.. dah bertahun x naik jerawat tp skrg jerawat penuh kt muka dan sakit.. apa produk skincare yg mommy semua pakai utk pulihkan breakout ni.. tolong.. #jerawatkarnahamil #mohonbantuan

2 Balas

boleh rujuk https://my.theasianparent.com/acne-patch-terbaik sy serasi dgn hero mighty patch. pakai semalaman dh kurang meradang. cuba yg murah dulu tengok brand mana yg sesuai okay

normal time pregnant nie..mcm2 tanda yg lain kah klur nnt..pmbwaan budak..