leher berbau

Ada tak petua/cara nak hilangkan bau kurang enak pada leher baby tembam mcm ni? Jenuh la lap dgn kapas lembap lpas breastfeeding & kurang sikit bau tp tetap ade balik bau nya lepas tu. Leher ni nmpk basah sebab sy sapu bepanthen cream utk elakkan merah. Cium pipi sedap dah.. Sekali lalu kat leher perghh pekat masyam nye ??

leher berbau
21 Balas

Anak kawan mcm ni jgk, bg pakai bedak wangi ke, mandian wangi ke x menjadi.. Sbb jenis peluh tu bau.. Sy suruh tukqr mandian sebamed.. Bg ank selesa.. Kurang la bau peluh tu.. Alhamdulillah sampai sekarang dia pakai mndian tu..

4y ago

Skrg sy cuba cetaphil baby bath.. Alhamdulillah okay.. Biji2 merah & ruam pun hilang