Kesan merah pada kelopak dan kesan putih di leher

Assalamualaikum..Sy first mum..nak tnye cara nak hilangkan kesan merah pada kelopak mata..sejurus baby lahir ade kesan ni..kesan putih kat leher pulak selepas sapu krim kat leher sebab sebelum ni ade ruam..terus tinggal kesan putih sampai sekarang..Ade yg dapat membantu.. terima kasih..#mohon_bantuan

Kesan merah pada kelopak dan kesan  putih di leher
2 Balas

Waalaikumussalam. Kalau anak saya kesan merah kat bahagian hidung. Keluar masa lahir memang ada. Tak pasti terlelas atau macam mana. Dah makin besar Alhamdulillah makin kurang merah nya.

sama betullah yg di mata tu anak sy pun ada..bulan 11 nanti pakar nak tengok huhu..