leher berbau

Ada tak petua/cara nak hilangkan bau kurang enak pada leher baby tembam mcm ni? Jenuh la lap dgn kapas lembap lpas breastfeeding & kurang sikit bau tp tetap ade balik bau nya lepas tu. Leher ni nmpk basah sebab sy sapu bepanthen cream utk elakkan merah. Cium pipi sedap dah.. Sekali lalu kat leher perghh pekat masyam nye ??

leher berbau
21 Balas

ank sy pn sma..tembam sgt smpai leher pn nmpk cm xde leher😂😂😂...

4y ago

Memang pun.. Nak sapu apa2 kat leher punya la susah..

letak bedak sis pstikn sllu kering sbb baby pun ada yg kuat berpeluh

4y ago

Ye mmg kuat peluh pn budak tembam ni😂.. Tq ya

Bau masam2 pun sedap cium 😊. Saya biasa pakaikan krim gamat

4y ago

Ini masam sgt.. Haha alhamdulillah dh cuba byk cara, leher baby dh tak berbau mcm tu lg😊. Terima kasih

pekat masyam ye? knaoe sy bace bunyi geram? haha

4y ago

Sbb bau tu kejap suka bau kejap xsuke bau 😂

Sy suke cium bby bab leher ngn ketiak...

4y ago

Sy pun tp jd xsuka sbb masam sgt 😂

Bau tu y sedp n asyik nk cium je 😁

4y ago

Juling nata ibunya cium

Alahai sedapnya bau masham2 ni 😍

4y ago

Ini masam sgt.. Haha juling kejap mata😂

Bau ni lh sy nak cium tiap hr sis

4y ago

Sy pun.. Dgn bau telinga & mulut baby

i like bau tu... sgat sedapppppp

4y ago

Ini masam sgt.. 😂😂 juling mata ibu dia

Bau masam tu la sedap cium

4y ago

Ni masam sgt.. Ibunya tak nk cium pun tercium jugak.. Dh jd candu