LEHER KEMERAHAN

Baby masuk 2bulan harini. Dari lahir baby tembam comey2 sampai leher pun tak nampak 😂 setiap kali mandi akan gosok2 leher dia sbb akan ada kesan daki yg agak berbau juga. Leher pun merah2. Saya sapu sudocream tp macam tu juga. Biasa ke benda macam ni? anak takda tunjuk rasa tak selesa. Tq #firstbaby

6 Balas

Anak saya pun mcm tu sis, bau2 dia tu shedap jugak bagi sya.. 😂tp apa yg saya buat saya xguna kan apa product pun cuma mandikan dgn air2 suam je .

Sama dgn anak saya. Tapi dia elok je. Bila saya gosok guna sabun mandi dia, kemain geletis 😂 geli agaknya

Baby saya pun sama puan. Tp sy guna krim Vaseline yang khas untuk baby tu. Dah tak merah dah leher nya.

Try snow krim jual kat tiktok tu ..sy bli utk baby alhmdulilah x ruam

Try pakai snowwhite , alhamdulilah dah tak merah ,

letak bdak sejuk