leher berbau

Ada tak petua/cara nak hilangkan bau kurang enak pada leher baby tembam mcm ni? Jenuh la lap dgn kapas lembap lpas breastfeeding & kurang sikit bau tp tetap ade balik bau nya lepas tu. Leher ni nmpk basah sebab sy sapu bepanthen cream utk elakkan merah. Cium pipi sedap dah.. Sekali lalu kat leher perghh pekat masyam nye ??

leher berbau
21 Balas

Alaaa mommy... tu lahh bau yg paling sedap sekali!!! Dan tempat tu lah yg paling suka dicium2 hehehe...

8mo ago

ye bau busuk tp ketagih jugak la nak bau😅. solution dia hilang sndri sis. habis pantang je terus hilang. tapi ada petus letak tepung ubi