selera makan

ada tak mommy preggy yg asal petang jam mcm ni selera makan mcm takda. perut lapar, tp bila nak makan takdapat pulak rasanya. kalau pagi tengah hari ok je makan..

7 Balas

Sama kita sis.. Sy pun klau time mlm cm nie xde slera mkn.. bru je family ramai2 mkn xdik dekat luar, sy pulak msuk bilik baring xde slera.. tpi klau pagi n tnga hary ok jak slera mlah kuat mkn lgi.. 😅😅

Saya pun sama sis.. Pg tghari selera makan nasi.. Tp ptg ke mlm mmg xlalu nk telan nasi.. Nurse bising berat x naik😅😅

5y ago

Alhamdulillah waktu first pregnancy went smoothly. No morning sickness. Selera mkn OK. Skrg ni lain betul. Nk hbskan sebungkus nasi pun amek masa....😅

aa sy pon same.pg nga tghri selera je mkn.bile mlm lpar tp xselra nk mkn.time tido perut rase berangin je lpar.

5y ago

Yaa sama la kita, asal malam ja takda selera.. siang ok pulak. Nak makan tp tak dpt msuk pulak 😣

Kalau ptg selera xbaik bykkan makan buah2. Pagi tghri mkn cukup2 spya ptg tak berapa nak lapar

Samaaaaa, ptg smpai malam bila pgi elok pulak roti canai 2 keping 😂😂

Klau sy, selera tu xd waktu pagi.. Bila dh tghri petang tu baru lh lapar

5y ago

Aah .. Hihi.. Sama lh.. Klau tgk gmbar2 mknan kt fb ke wasap story ke.. Mmg xtrliur

Samaa.