Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Tgh mengandung @ bersalin?? Dri sy tgok kakak sulong pregnnt.. jadi mcm Ni.. sental mcm mna Pon xkluar.. DH bersalin akan hilang skit2 dh strectchmark tu jadi putih.. Kat celah2 lipatan leher... Peha smua jdi.. skrg jdi putih xjdi hitam dah.. Kakak no2 Pon sama jdi hitam2 leher.. strechmark jdi Kat peha shja sbb Masa prgnnt lupa letak minyak.. Skrg sy dri strt 2bulan thu pregnnt mak n kakak DH pesan awal2 letak minyak @ bedak debu utk xde strechmark.. alhamdulillah sy dh nk msuk 7bulan.. hitam Pon x.. strechmark Pon Blum Ada.. Mak sy Pon xda.. cuma dia ckp kna rajin letak.. jangan menggaru kalau gatal

4y ago

Minyak zaitun or apa2 losyen bg lembut kulit.. bedak debu sis...xkisah Jenama apa