Stretchmark Sy Hilang

Sy saja nak share kot2 mummy tengah cari penyelesaian untuk stretchmark juga. Sy pakai deildaz serum ni Rm79.90 je 100ml. Berbaloi sangat. Pernah try produk lain x jalan juga. Jumpa deildaz ni memang berkesan. Sebelum ni stretchmark sy sejak awl preggy lagi teruk dan banyak. Sekrang alhamdulillah stretchmark merah2 tu pun dah hilang. Dah tak Gatal, kulit bersih semula tu yg best. ? Kalo korang nak cari boleh pergi kat ig dworng @deildaz_malaysia.

Stretchmark Sy Hilang
4 Balas

Masa pregnant selamat ke pakaii, tahan berapa lamaa

2y ago

Selamat sis.. Memang untuk ibu mengandung pun sngat d galakkan.. Sy pakai 1 badan sbb best jdi tahan 2 mnggu je.. Hehe.. Serum ni bnyak function sis bukan untuk stretchmark ja.. Tapi memng keperluan wajib ada dlm handbag untuk ibu2 mengandung 😂 untuk cerahkan celah2 gelap, lembutkan kulit (sy pakai ni gnti losyen), skit2 kaki bengkak kaki atau kaki merekah sy sapu ni je.. Jerawat n parut2 gatal pon boleh hilang.. Tu yg best..

Terima kasih. Nanti nk tgk la.

5y ago

Sesama kasih 😊Benda baik kongsi2.. Hehe

Terima kasih berkongsi

5y ago

Sesama kasih.. Benda baik kongsi2 😊

👍