Gatal tempat stretchmark

Cara mengatasi mengurangkan. Puan2, ad tak cara nak hilangkan gatal kt tempat stretchmark ni. Time bersalin anak first ad je stretchmark tp xgatal merenyam cmni. Second ni lepas czer gatal betul. Tp hukan tempat jahit tu. kat perut gelebeh tu. Ingt kene gigit semut rupanya merah stretchmark tu

1 Balas

banyak bergerak buat kerja ke puan?

7mo ago

Pengalaman saya gitu lah.. klu buat kerja berterusan, dah mula lain mcm tmpt czer. Kadang cuci dan letak krim antibiotik. rehat. Dah setahun 6 bulan masih terasa gitu