Stretchmark

Hi mommy semua ,ada yang tahu tak nak hilangkan stretchmark mcm mana ?? Siapa pernah ada dan boleh hilang tu please kongsi²

2 Balas

stretch marks tak boleh hilang sepenuhnya kecuali laser. losyen2 tu sekadar boleh kurangkan appearance je. and atas kulit orang jgk menjadi ke tidak. Sy tengok review tummy butter Tropika boleh kurangkan appearance of stretch marks.

10mo ago

aah. Tropika, cari yg tummy butter

Stretchmark tak boleh hilang. Boleh pudar je. Nak completely hilang perlu buat rawatan laser.

10mo ago

terima kasih