Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Pakai bio oil.. Hari2 kena kerap.. Dia x hilang terus.. Tp akan pudar semakin pudar.. InsyaAllah hilang nanti. Nurse kata kalau lepas bersalin baru nak pakai, tak guna katanya.. Tu sy gigih pakai skrg.. InsyaAllah sampai lepas bersalin.. Hehe

4y ago

Sy mls nk sapu... Sy letak dlm air mandian. Cebuk terakhir mndi tu sy titis bio oil.. Mmg jadi. Tp kena rajin la... Sbb kesan dia lmbt. Ataupun bdan tgh bsah2 dgn air tu, terus sapu bio oil... In case kalau mndi air shower.