Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Stretchmark💖 tu inshaAllah boleh jadi satu pahala buat ibu2. Itulah pengorbanan insan yg bergelar seorang ibu & seorang isteri. Sapu bio oil sis, ramai yg review kata bio oil okay. Lepas branak nanti boleh ambik supplement yg boleh baiki kulit. 😊💐