Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Saya pun Ada juga sis, tapi warna merah dekat ari2... bahagian lain Tak Ada pula, cuma Makin besar perut makin panjang dia Naik ke atas pusat🤭🤭🤭.Ada kata Tak boleh Garu takut Makin banyak...so, Saya just letak minyak argan, Ada lh pudar sikit lps sapu hari2.

4y ago

Minyak argan tu wangi jugakkk selalu saya pakai kat rambuttt nanti saya cuba letak dekat stretchmark hehe tq