Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Teruk dah tu sis. Jangan biarkan sis nnti makin tak lawa n merebak kalo biar.. Sis boleh try deildaz serum stretchmark. Sy pakai tu je stretchmark sy dah hilang. Klik ig dworng @deildaz_malaysia. Sebotol tu 100ml hrga dlm Rm79.90 tapi memang berkesan kualiti dia best.

4y ago

Tulaaa nanti saya sapuu