Minum air gula tak sangkut GDM

Ada tak mommies sini yang tak berapa pantang makan sangat tapi bila minum air gula tak sangkut gdm? Saya sejak alahan dah slowly hilang ni kerja asyik makan je 😭 takut betul nak minum air gula sampai termimpi-mimpi Kalau boleh taknak sangkut gdm 🤧🤧

29 Balas

Sy pun sama masa trimste 2 suka sngt mnis now trimstr 3 sngkut gdm sbb naik brt badan and now bby besar satu bulan dri umur nya hmmmmmm 🥺🥺🥺🥺 btter mmy jga la mkn klau tak ghisau jdi mcm sy nk undur pun tk blh sbb dh bnyk dh mkn mcm2 sblm ni