Sangkut GDM

Hi mummies, I first mom. Saya risau sangat la takut sangkut GDM. Pagi tadi dah minum air gula. Hope tak sangkut la GDM. Overthinking sangat sampai stress tak lalu nak makan. Berdebar rasa nak tahu result minggu depan. #firstmom #takutgdm

2 Balas

Benda ni bukan u boleh control. Maksud saya, situasi u skrg ni lah. Dah minum, tggl tunggu result je. Skrg jgn fikir sgt k. Jaga kesihatan

4w ago

thanks sis bagi semangat