Tak berurut

Ada tak kat sini yang pernah bersalin.. Tapi lepas pantang tak berurut.. Ada effect apa2 tak untuk kandungan seterusnya.. Saya jadi risau.. Sebab bahagian vagina saya rasa sakit nak melangkah sakit.. Nak angkat kaki tinggi sakit...Kalau batuk tu.. Mesti terkencing.. Rasa macam nak bersalin pun ada..

2 Balas

saya masa bersalin yg sulung tak berurut pun sbb memang tak cukup bajet . berurut mahal . pastu bila anak dh masuk 4bulan lebih ncm tu badan sakit sgt . sgt sgt sakit . last saya gi berurut dgn sorang mkcik ni. alhamdulillah , dia ckp bayar jr brrapa. tak bayar pun takpa .. and yes . miss v saya pun mcm tu . lagi truk sbb kencing tak lawas and selalu keluar angin ikut miss v. kadng malu tau dgn husbnd. pastu saya bnyakkan buat aktiviti kegel dan kemutan . dan bnyk minum air suam. alhamdulillah sekaramg dh ok.

Takut peranakan jatuh bila puan kata sakit macam tu. Try cari bidan yg boleh check peranakan tu puan