Sakit Tulang Vagina

Saya sekarang 30 weeks 3 days. Dah mula rasa sakit dekat tulang vagina kita tu.. tapi belah kanan je. Nak bangun dari katil atau keluar kereta akan rasa sakit cm bila nak melangkah tu terhencut2 jugak la dibuatnya.. bila dah jalan tu baru ok sikit. Tp still rasa setiap kali nak melangkah tu.. normal ke?? Ada yg pernah lalui macam saya tak?

2 Balas

Normal. Ank sulg sy skt jgk sblh knn. Ank no 2 xingt skt ke x. Hehe.ank no 3 skt belah kiri. Tp sy berurut. Mkcik urut yg dh tua2 org lama2 tu prnh jd bidan. Dia bgtau ad biji angin. Mmg skt die urut kt situ tp lpstu jln dh ok xskt,lega sgt.. urut skali tu je then xskt dh smp beranak.. syukur sgt lega dri skt kt situ.. mmg xleh gerak byk kn kalau skt situ

4y ago

Yekee.. angin pulak. Tp takkan ttbe je sakitkan.. sy perasan pagi2 buta tu nak bangun kencing, tiba2 rasa sakit kat situ.. pastuu berlarutan laa.. try tuam pun tak hilang

Normal.. Akan jadi lbh kerap nnt.. 😁