Ubat CETRIZINE 10mg

Ada tak ibu2 preggy, pernah makan ubat ni? Preggy 29w Sy kena ruam panas doc kata, kalau garu jadi bengkak sy ke klinik swasta doc bekalkan ubat ni. Doc cakap selamat ibu mengandung makan. Tapi sy nak tanya pengalaman ibu2 pernah mkn ubat ni tak? Terima kasihh

Ubat CETRIZINE 10mg
20 Balas

Terima kasih kongsi pengalaman ibu" 🥰 kemarin mkn 1 biji da surut bengkak gatal tu. Igt ruam biasa2 je sy biarkan tapi makin teruk pula, sampai bintik2 kecil2 beair kat perut jadi bengkak sbb garu 😵‍💫

ubat ni selamat untuk ibu mengandung sbb tak buat mengantuk. khas untuk allergies dan selesema, mmg sesuai. selalu yang tak selamat tu kalau jenis ubat yang buat mengantuk

selamat.. sy pun doc bgi yg ni jgk.. ok je mkn.. g jumpa doc sbb demam selsema bersin dia bgi yg ni..

sy pom doct bg ni pg2 bersih selsema,mlm nkntido xley selsema dan lelah... seduh inhaler dn telan ni..lena tido mlm

hi i am 16 weeks pregnant. recently ada flu and fever. doc bagi ubat ni juga, alhamdulilah works well. all the best for you

doc kkia pn prescribe ubt ni utk sya masa sya flu time pregnant dulu..boleh mkn ni,kalau doc yg saran kan

Hi. Sy pharmacist and 22 weeks preggy here! Yes. Ubat ni selamat utk ibu mengandung. Sy pun ambil utk allergy

Ubat ni paling sesuai sis kalau pregnant tapi ada alahan seafood ke atau selsema.. selamat ni…

sama. g klinik swasta, doktor ckp bagi ubat nie yg sesuai utk ibu mengandung. makan ok je. dont worry sis

sy pun allergic rhinitis. doc pakar bg ubat ni. in shaa Allah selamat