Demam & selsema

Hai mommies, pernah tak demam @ selsema @ batuk masa preggy? Sy tengah selsema tapi konfius nak makan ubat selsema & batuk takut bagi kesan kat baby (4 months) Kat klinik dah inform doc yg sy pregnant, tapi still doc bagi ubat

2 Balas

Boleh je makan sis. Sebab doktor dah tau pregnant, doktor bg ubat yg sesuai dengan ibu mengandung

Klu dh inform doktor kita pregnant n dia still bg ubat maksudnya ok utk dimakan.