asap rokok

ada tak dekat sini time pregnant selalu bau asap rokok 😭 dah penat saya tegur suami & ayah saya kalau nak merokok jangan dalam rumah tapi diorang takpernah nak dengar , saya rasa macam nak nangis jerit sepuas puas nya . dah lah saya tengah mengandung langsung takde common sense . saya risau baby dalam kandungan ni jadi apa apa disebabkan asap rokok bodoh tu

17 Balas

masing2 dah tua.. ikutkan pandai pk dah kesan baik buruk asap rokok..suami tu x syg ank ke.ambik mudah je.maaf emo sis sbb sy mmg anti teruk dgn perokok

2w ago

yeee nak je saya hagul kepala dia kat dinding sebab tak faham bahasa

habit bukan sesenang tu nak ubah.. lagi2 habit yg setan suka.. sebab tu dari awal kenapa terima yang merokok.. mmg risiko tu dah ada saat awak kawin dgn dia lg..

Besok kang jadi apa2 put all the blame dkt bapak2 tu. Cakap dgn dr suruh basuh sikit kepala otak demer ni. Sy 1family mertua cakap sy cerewet. Ada aku kesah??

lari kan diri dari kwsan asap rokok. pakai facemask depan muka diorg bru fhm kot

kalau saya ade bau rokok, saya sendiri yang akan menjauh

nasib baik la family saya Klau nk merokok dorg g jauh2

Maki je