Asap rokok daun kepada kandungan

Hai nk tanya, sedia maklum bhawa rokok tu sgt bahaya kpd kandungan tapi kalau rokok daun pn sama jgk tak? Sbb saya tinggal dgn atok suami, biasa la org tua2 ni kuat sungguh rokok tu. Risau jgk saya stiap masa bau asap tu jd rimas. #pleasehelp #1stimemom #13_weeks

2 Balas

rokok daun pun ada tembakau kan. sama je wak. kalau boleh time diorg merokok ke apa awk duk laa jauh2 sikit. dalam bilik ke apa. kalau sy, sy mmg bkurung je dlm bilik kalau diorg bt tak faham bahasa merokok dlm rmh

2y ago

Itu lahh risau saya.. mmg kuat mrokok btul.. katil dia plk tepi dapur je, kadang time masak tu mmg bau kuat sgt kalah bau msakan rimas btul. Time kitorg mkn pn dia boleh mrokok kt tepi tu,boleh dikatakan selang kurg sejam cm tu je ulang mrokok lg. Tapi nk tegur pn xboleh sbb org tua n bkn atok sndri plk atok suami kn. Saya ckp je kt suami klau tgh sembang ke apa ttba atok mrokok mmg saya lari jgn ckp apa plk😅

jns sy klau org merokok ke ipar ke sy sound..tp x kuat lh..ckp busuknye ..pening kepala bau asap rokok..rmai je y reti bile ckp camtu terus dieorg lari

2y ago

Saya klau org muda tu xkisah sgt nk ckp trus tu tapi yg ni org tua dh umur 80 lebih dh serba salah ckp kang kata xhormat plk tmbh saya bru brpa bln je kawin 😂 cara dia trpksa jauhkan diri je laa hmm