ASAP ROKOK

Ibu dan bapak mentua saya merokok. Mereka selalu hisap rokok dihadapan saya tanpa menghiraukan saya yang tengah mengandung. Suami pon menghisap vape tnpa menghiraukan saya dan asap selalu terkena pada saya. Saya kdang2 xthu nak buat apa. #firstbaby #1stimemom #pregnancy #advicepls

2 Balas

nk tegur dorg pon,dorg lg tua dr kite..kdg dh tegur tp xmkn saman kn..kita la tpksa mgalah..lari duduk kt bilik kunci pintu..kita sayang anak,kita la btindak..esok2 anak dh keluar,xkan nk tadah anak kita dpn asap rokok dorang kn..

Elakkan berkumpul brsama dgn mereka.. kalau dtanya bagitau je bahaya rokok utk kandungan... kadang org xambil endah hal ni, jadi start dri diri kita sndri utk cri jalan.. kalau waktu makan diaorg merokok juga elak lah mkn brsama