Asap rokok vs vape

Hmm , selalu gaduh dgn suami sebab kan hal Hisap VAPE. Bila ckp dia sangkal ' yg tu asap rokok bukan asap vape' . Memang Tak samake asap vape dgn asap rokok eh? Sebb suami mmg x merokok tp hisap vape saja. Jadi stress kkdg suka hembus dpn kita. Kita ckp semua nk sangkal nya ? dah saya tgh pregnant . Hmmm

2 Balas

Asap rokok lebih berbahaya.. tp vape pon tk kurg lebih juga sis.. dua2 pon kita kene elakkan.. ckp dekat husband sis tk bole bau atau bole jd semput ke.. sis kene jauhkan diri bila suami isap vape.. jarakkn je diri jauh2.. bykkn berdoa supaya baby dlm kandungn kita ni dilindungi walaupun kita terhidu yg bukan2.. InshaAllah semoga mommy n babynya sihat2 ya🤗

Suami tau tak awak pregnant? Kalau tau explain dekat dia sebab nanti janin awak yang merana. Kalau janin merana badan awak pun turut merana nanti. Btw vape adalah wap bukan asap. Tapi vape pun sama je macam rokok sama² bahaya boleh buat orang tempah batu nisan