susah buang air besar

ada tak cara untuk elak sembelit. 4-5 hari tak membuang, perut rasa tak selesa sgt 😩

7 Balas

Saya sembelit jugak. Lepastu terus saya makan buah oren pagi2 lepas subuh. Alhamdulillah brjaya. So pagi2 kena makan buah tiap hari

Mkn dragon fruit y warna merah tu boleh, pisang lg bgus, jus oren pon elok sis, mkn tiap hari taw buah² ni, jgn skip

kalau saya , pagi2 mnum air masak dgn sarapan apa2.. baru boleh.. kalau x 2hri jugk x membuang

Makan buah apple merah.. haritu saya pun sembelit lepastu makan apple lega teruihh hehe

Samalah !!, saya makan buah pisang. Lepastu baru bole membuang dgn aman 🤭

Samalah ,, rasa semggu da x popo 😅

papaya blh mkn ke