zincofer intake

Ada siapa2 makan zincofer tablet then muntah selepas makan? Saya baru ambil tablet tu dr KK sebab dah 3 months plus pregnant. Tp setiap kali makan ubat tu, mesti saya muntah semua balik. Adakah itu normal?

2 Balas

Telan malam sebelum tido..sy dlu kalau telan pg mesti nk muntah jgk..hihi

5y ago

Saya cuba apa yg patut. Risau pula tgh2 malam kena bgun sbb nak muntah 😂

Mkn dgn mnum air oren..Xok jga try mnta tkar ubt

5y ago

Try mkn tme nk tdur..Klu xok jga tkar dgn kk ckp kt misi yg xok dgn ubt tu..