Muntah zincofer

Hai mommies. Kalau kita makan ubat zincofer then termuntah balik. Adakah kita perlu makan sekali lagi?

2 Balas

Hai, tak sure. Masa saya muntah tak keluar dah seketul ubat sbb perut dh proses so tinggal mmg cecair je. Tapi saya mmg tak mkn utk kali ke-2 sbb dh mkn utk kali pertama & perut saya dh proses.

Yeke.. Sbb kadang bila sy muntah sy perasan mcm ada lendir warna pink2 merah colour ubat tu. Tu yg risau kalau2 ubat tu x smpat proses lagi