blur

hi , ada sesiapa yg penah cek up ng doktor and doktor kata dah boleh bersalin bila bila sbb baby dah cukup bulan ? walaupun sbnanrnya kita sakit contraction pun tak de lagi , turun tanda lagi lha tak da , cume bile doktor cakap camtu maksudnye kita macam boleh lha pilih na bersalin bila bila jea sekarang nie ? share ur experience please .. mommy blur nie ..

1 Balas

Hi mommy. Hahaha maksudnya, kalau bersalin skrg pun kira baby selamat lah, sbb dia cukup bulan. Kalau tak cukup bulan kan lain jdnya... Bknnya maksud blh pilih tarikh...

5y ago

Sama2. Chill je ok, bila baby nk keluar nnt dia ketuk la pintu. Hihi