baby kecil

saya nak tanye.. skrg nie saya dah 28weeks.. lepas tu checkup dekat hospital, scan baby.. doktor kata smue okay cume perut baby dalam kandungan sy kecil.. size perut baby 25weeks.. kepala kaki smue yg lain tu okay.. ade tak cara2 nak bagi berat & perut baby kembali normal?? Mohon pendapat ? bila doktor cakap macam tu.. sy mula risau ttg kandungan sy..

2 Balas

Selalu nya doc akan monitor lagi untuk size tu , repeat scan untuk tengok size baby berkembang ke tak . Lepas tu doc akan bagi tahu okay ke tak . Kadang baby ada terlalu atau terlambat tumbesaran dia

repeat scan lg 2 mgu..refer pkar