Punca jantung baby berhenti

Boleh bagthu tak kenapa jantung baby da tak de bunyi bila scan? Sebab apa yer?ada simptom2 tak .maksud nya macam bila cek up doktor doktor kata jantung baby tak bunyi.tapi ada before ni akan keluar darah atau tak?tolong jawab sbb buntu.risau😫

2 Balas

mcm sy .. ada bleeding...tp xbnyk.. terus pegi hospital...doc scan jntung bby lemah.. 😔...terus refer hospital besar.. esok pagi nya perut rasa sakit sgt.. ☹️... lepas tu rasa mcm ada benda keluar...sy ingt darah...tp bby da keluar..😭.. lepas tu bleeding bnyk..terus sy pegi emergency ... 12 weeks.. keguguran akhirnya..

4y ago

Terima kasihh yer🙏

tu la sbp nes bgtau asal ade pndrhn ktka mngndung mnsti g hsptl untuk cek bby sma ada ok or tak..

4y ago

Ohhh terima kasihh yer..means tak keluar darah tak gugur la yer