40weeks

Assalamualaikum,,hari ni sy kena serah diri dah kat hospital,,, Tanda² bersalin pun belum ada lg,,sy risau lha bila kena induce,,,doakan sy selamat bersalin,,,

20 Balas

Smoga dpermudahkan segala urusan puan.. Sy pn bsalin 40w..xda asa sakit lansung tawaf wad bkali2 pn buka laluan 3cm ja.. Last kna induce jgk la bru blh bsalin..

7mo ago

mcm Mana rasa dia sis kena induction.. kawan Saya cakap lebih sakit Dari sakit besalin biasanya..betul ke sis??

Semoga cepat bersalin ye.. saya esok bru masuk 40 weeks.. huhh berdebar rasa..

Wasalam..sme sya pun khamis nie one srh diri jgk tnda xde pun lgi

Semoga dipermudhkn segala urusan. Doa yg baik2, insyaAllah

Wksalam...semoga dpermudahkan segalanya..Aamiin..

Semoga dipermudahkan Allah. Aaammiinnn. 😊

Semoga dipermudahkan kan semua..aamiin

Semoga dipermudahkan urusan sis..amin

Smoge dpermudahkn sgalenye....amin

Semoga dipermudahkan segala urusan