saya baru cek pregnant test 16/7 dua line..tapi bila cek dekat doktor tadi jadi satu

Hai semua,.saya nak tanya..saya baru cek pregnant test 16/7 dua line..tapi bila cek dekat doktor tadi jadi satu line..kenapa eh? Ada tak sesiapa macam nie..nafsu makan saya pun makin naik

2 Balas

Sya pon mcm tu jgk sblm ni check upt naik double line samar2 xterang.. Esok tu kluar darah macam period p klinik double check doktor check upt negatif dktor kata upt bli slp sdgkan sya bli kt farmsi xkn xbtoi pelik jgk 😅 tpi lpas mai period tu bln yg kedepan lwat dua hri period check naik double line tpi yg nihh terang gila.. P check dkt kk dh sbln lbih dh ngandung 😅

3y ago

hehehehe..ok²..saya cuba ..tapi rasa macam nak period tu ada ..sakit pinggang dan depan..payudara pun rasa nyilu..yg tak selesa nya suka btul buang angin..malu plak😂😂😂

apa komen doc?

3y ago

yaa..amin🙏