SIAPA PENAH CONSUME ZINCOFER

Ada sesiapa yg consume ubat ni tak ? Setakat ni mcm mana ?? Sy baru je kena tukar obimin ke zincofer sbb hb drop untk 3rd trimester ni...baru 2 hari mkn bila sendawa tu rasa mcm nk tkluar balik ubatnya+rasa drh...tp kalau x sendawa tu elok je xde pening ke mual ke boleh je telan?

27 Balas

sy minum zincofer ok je..xde mual..tidur pun nyenyak..sy akan consume 2 jam sblm tidur..minum dgn air masak je..Alhamdulillah Hb pun 12..maybe ikut badan kot..

4y ago

Bagosnya tula rasanya ikot bdn jugak xsemua sama tq awk