Placenta previa type 4, 28 weeks.

Ada sesiapa yg ada pengalaman placenta previa macam saya?

3 Balas

Sy ritu pp type 3.. alhmdulillah slmt lahirkn bby pd 34wik czer.. 17hri bby kne stay dkt nicu ..sis jgn stress2 tw..kne byk rest klu de pp type 3 n 4 ni..tkut tetb bleeding...mg d prmudahkn segalanyaa..aamiin

10mo ago

puan, nk tnye. saya dpt tarikh czer week 37 nanti. now baru week 28. ada kemungkinan czer awal ke? klo ada bleeding sikit mmnng akan terus czer ke?

Baru baca kt fb kawan. Kena warded dh even 2bulan lagi nak bersalin

5y ago

Type 4 rasa memg warded la kot sbb doc kena pantau 😅

Kakak saya dulu ada plasenta previa.

5y ago

Baikk. Terima kasih. Mcm berdebar jugak ni.