Placenta previa type 1 week 28

Hi mommies sapa ada pengalaman pp type 1.ad chance nk naik balik x😢

2 Balas

its depend dan nsib2 sbnrnye..papepn kena bykkn bedrest jgn stress dan buat kje2 berat..angkt brg berat dan dukung ank kecil pun xblh....mcm sy dlu placenta previa type 3.. bersalin pd 34minggu.. czer.. alhamdulillah skrng bby sht umo 16bulan dh..

4y ago

takde...tp doc suh admit awal..kononnye suh bedrest shj dkt hsptl.smpai due..tgk2 dh admit esknyel suh czer..sblm doc pakar cuti pnjang sbb perayaan..dia suh czer awl..sbb tkut nti spnjng dia xde..nti bleeding tetb..tu brsalin awl tu... ank lahir 30ramadhan..esknye tu org dh smbut raya aidilfitri..

Tq 😊