Cara test pregnant guna gula

Ada sapa2 tahu tentang cara test guna gula ni ?? Saya cuma nk tahu kepastian.Kalau ad sapa2 tahu tentang ni pregnant atau tidak boleh komen...Kemungkinan ank ke2 kami klau pregnant.Saya cuma tengok dkt facebook dan youtube tentang mengenai test pregnant guna gula..Klau pregnant baru saya nk beli pregnant test atau jumpa dokter

Cara test pregnant guna gula
20 Balas

Sis kenapa mmbazir sis 😆 gula tu boleh buat air tok berbuka . Baik sis beli test prgnnt tak smpai rm5 kat famasi . Ambik je yg murah2 jgn percaya lah benda2 kajian ni . Kita bukan ahli sains . Dokter dekt hspital pun test pakai upt . Aiyooo sis kelakar lah