Cara test pregnant guna gula

Ada sapa2 tahu tentang cara test guna gula ni ?? Saya cuma nk tahu kepastian.Kalau ad sapa2 tahu tentang ni pregnant atau tidak boleh komen...Kemungkinan ank ke2 kami klau pregnant.Saya cuma tengok dkt facebook dan youtube tentang mengenai test pregnant guna gula..Klau pregnant baru saya nk beli pregnant test atau jumpa dokter

Cara test pregnant guna gula
20 Balas

bli opk je wak kt shoppe murah dpt bnyk..sya dulu Thu sya pregnant pkai opk je hr2 test pstu hr2 double line mkin hr mkin pekat...lst2 bli pregnant test btul ada.. alhamdulillah da 21 minggu ni ank kdua