Naikkan hb

Ada petua tk nk naikkan hb? Sbb saya mmg ada masalah hb low, tp bila pregnant ni lg cpt turun kan.. Saya ada masalah makan iberet/zincofer. Boleh suggest tak pil lain yg sesuai dan apa² cara yg ibu² boleh suggest naikkan hb? Sbb saya makan je makanan yg disarankan utk naikkan hb tp mcm lambat sikit naik nya. Terima kasih.

3 Balas

sis cuba jus mama mariam

2y ago

saya mkn pil new obimin 1 tablet per day dan utk tingkatkan hb, saya cuba jus mama mariam pagj satu sudu, malam satu sudu..alhamdulillah ok