Cara Naikkan HB

Hai mommies, siapa ada suggestion atau petua makanan nak naikkan HB. Sy dah dua kalo check up HB low. Skg makan iberet, sbb zincofer x boleh telan. Lepas makan tu still low. Sayur2 semua saya makan, bayam apa semua tu. Ada ke supplemen atau makanan yang elok dan sihat utk naikkan HB? #HBlow

2 Balas

mula2 sy pun hb low tapi bila makan ubat yg doktor bagi lepas tu beli air delima ni insyallah naik sy dari 9 naik ke 12 /13 hb cuba try beli air delima ni bila awak dah makan ubat ni bagus amalkan tgah makan sblum tidur psti kan mnum air delima ji skli

11mo ago

okay awak, akan cuba 😊

banyakkan makan hati ayam insyaallah okey

11mo ago

okay akn cuba 😊