28weeks kepala baby kat atas

Ada ke mommy yg scan baby 28weeeks tapi kepala baby kat atas kaki kat bawah ? Perlu risau ke 😅 sebab masa scan 24weeks hari tu kepala baby kat bawah . Ni scan 28weeks kepala baby kat atas pulak . Nasib baik uri pon kat atas

2 Balas

normal la tuu. kan bby begerak dlm tuu. kejap atas kejap kiri kejap kanan kejap bwh. xde mslh pon. nnti sampai masa die engage tmpt sepatut nye.

normal lhtu..baru 28weeks.. klau 37weeks keatas dia x turun lg risau jugak