Kepala Baby

Pada weeks berapa kepala baby akan turun? Saya 26w. Doc cakap baby masih di atas. Setiap kali saya scan, kepala baby di atas tapi saya tak ingat statik kat kanan je atau pernah ke kiri. Sekarang saya rasa ngilu mencucuk kat kanan. Doc kata sebab kepala baby kat situ.

2 Balas

26w awal lg. sy baby pun masih songsang lg masa 20 keatas. Dah 37w baru baby turun…jgn risau

pada 35w keatas dia akan start turun. 26w masih byk ruang dia nak bergerak