30minggu

Td buat scan 2D la kat klinik swasta.. Memang tiap bulan scan nak tahu perkembangan.. Kali ni kepala baby kat atas ? nasib uri masi kt atas.. Doktor cakap 35minggu kepala baby kena kat bawah kalau tak nanti songsang.. Huhu harap dipermudahkan..

7 Balas

Mcm sy...daa 35w, kepala baby masih kat atas...mgu depan jumpa doktr...klu kepala masih x turun...kena rujuk dgn pakar... Nak berurut, kk x benar kn... Harap2 dipermudahkan...

Semoga dimudahkan urusan awak sis. Aaamiinn. InshaAllah biasanya baby akan pusing. Minta pada Allah. 💪

Same mcm sy sis...uri kt atas..tp bby xmo turun bawah lgi..doc kate is fine..ade mase lagi

May Allah ease everything for you and baby ❤️

May Allah ease everything

Semoga dipermudahkan sis

Semoga dipermudahkan..