Makan maggie pedas

7weeks bole makan maggie pedas ramen tak..

5 Balas

sya prngt sya makan sja. wlaupun org ckp maggie tk bagus utk bby. trimester 2 dgn 3 sja jarang makan maggie. tpi skrg trimester 3 kalau ngidam ramen sya makan sja, ikut ketahanan badan masing2. dlu before prngt sya simpan semua kuah pedas dia skrg sya kurangkan sikit sja🤣

masak dulu pastu makan sesuap dua dulu. kalau betul tahan, lepas ni boleh makan. basically pedas ni ikut ketahanan badan. sy mmg nonstop mkn pedas, tp itu sbb sy tau sy blh tahan walaupun tgh mengandung.

mkn je awk . selagi awk tahan pedas . blh je . cuma jgn selalu . sbb instant kn . sy kaki pedas tp sejak asek mual muntah . takut makan . mau menggeluporr hidup kalau termuntah🤣 pedihhhhh sampai otak

Hold dulu. Kita tak tau ketahanan masing2 cmne

sy pom teringin.. tp sy x brani.. 😁✌️