Permakanan

Boleh ke ibu mengandung makan makanan pedas ? Contoh sepertj maggie pedas giler ? .#ingintahu

2 Balas

Ikut ketahanan perut memasing. Sy mmg makan pedas, maggi pedas giler ke sambal gepuk extra pedas ke. Tp consult doktor jugak la awal tu sbb selalu dimomokkan makan pedas nanti anak itu ini, yg doktor kata kt sy klu tk ada cirit atau sakit perut sgt sgt lepas mkn pedas tu should be okay. Tp ikut org juga, klu mmg tahan pedas tk apa

Limit macam pedas samyang. Maggie pedas giler tak digalakkan. Tu pon jangan selalu makan