Morning Sickness

7weeks already but no loya, muntah,mual and so on. It's normal?

52 Balas

U are lucky.. starting on my 8th weeks, i remember i had rojak as my breakfast and i feal nausea lead to vomitting.. until now.. it wont stop after i had my meal..

normal lah, saya dah 35w langsung takde alahan apa2 alhamdullilah, taktahu lah kalau next pregnancy macam mana. 🤣

normal. saya pon dh msuk 8weeks baru start smua tu..tp klau awk still xde lg rasa smua tu,kira beruntung la.hee

Normal lah tu... Alhamdulillah. Sy dulu emua ada kecuali muntah. Lps tu jadi The Hulk. Asyik nk marah menyamph dgn org je

sama kita sis..sy dh nk msuk 8w blum lg..ank first dgn second..4w dh merasa smua ni dgn teruk skali..mkn je buang blik..

yaa .. sy lmbt juga rsa smua tu .. just xde slra mkn mostly n xsuka cium bau mskkan ..after 2w bru rsa smua tu 😹

saya masa 6week loya muntah mual cuma 3hari je. alhamdulillah skrg dh takde morning sickness

Normal sbb lain org lain2. Even org yg sama tp pregnancy berbeza pun badan rasa beza2. 😊

Ikut org.. sometimes ada start 8-12 weeks.. ada juga lngsung xda kena morning sickness..

6weeks loya skit2 je tu pn kalau lps masak.. tp kuat mkn asyk lapa je hihi