morning sickness to mornight sicknes

Pening mual mual, makan je muntah balik, pening dari bngun tidur sampai malam nak tidur, normal ke tu? 7weeks+

2 Balas

Normal. Sy dlu mngalami alahan dari awal pregnnt 5weeks smpi ke 8 bulan..tp kalau muntah yg terlu teruk n lemah sgt smpi tak blh bgun trus pegi jmpa doc ya. Sbb bdn tak blh hypo. Mcm sy ada prob low BP. Lastly admit msuk hspital

normal sis. sy start 6w smpai 12w bru hbis morning sickness. skrg 16w dh