zincofer by kkia

7 weeks preggy and bukak buku pink at kkia, so nurse bagi zincofer to be taken daily. tapi semalam when i took it, rasa nak muntah and abdominal pain and also diarrhoea. should i still continue taking it?

9 Balas

Saya makan obimin waktu malam sebelum tidur. Makan dengan air sunquick oren. Alhamdulillah menjadi. Bila makan dengan air suam rasa loya yang amat. So tukar la kepada sunquick. Alhamdulillah hb maintain je.