zincofer by kkia

7 weeks preggy and bukak buku pink at kkia, so nurse bagi zincofer to be taken daily. tapi semalam when i took it, rasa nak muntah and abdominal pain and also diarrhoea. should i still continue taking it?

9 Balas

Saya pun sama..dari obimin ke zincofer...nampk lagi teruk alahan..muntah x kira waktu..badan jadi lagi x larat...sebelum ni ada post mcm ni jugak ada sis tu suruh try blackmores sebab dia mkn ok...saya stop dh zincofer badan ok ckit..kurang loya..cuti ni bru nk g cari blackmores kat farmasi