Nervous nya wlupun anal ke 5

5x juga suruh ready pegi hospital tp sy takut.. 🥺🥺 Mmg dah masa 38minggu 1hari klau boleh datang spital trus bersalin je xnak kena seluk2 tunggu lama2. Tunggu tanda mcam darah pun susah nak bg tanda. Cuma contraction je kerap. Klau masih tunggu agak2 dia bagi tanda x. Ingat nak bertahan smpai isnin ni.

Nervous nya wlupun anal ke 5
2 Balas

Xserah diri..memang sakit tiap 5minit dah. Skarang br 3cm,ni dekat laborom tgu keputusan swab test..

Kena serah diri ke sis? Sy pun dah 38w4d still takde tanda2 lagi. Tapi selalu mengeras tu je laa.